در بازنشستگی و مستمری توسط (100 امتیاز)
با سلام

، پدر بنده آخرین بیمه اش سال 89 و چند ماهی هم در هم در سال 95 رد شده است و یک ماه هم سال 99.

13 سال سابقه دارن وبه تازگی به شرط سنی 60 سال رسیده اند. لذا میخواهم بدانم ایشان به 13 روز حداقل حقوق روز بازنشسته میشوند یا سال های پیش. چون مبالغ زمانی که ایشان برایشان بیمه رد شده بسیار قدیمی و کم است. لطفا راهنمایی فرمایید.
1 پاسخ
توسط (13,140 امتیاز)
با سلام پرداخت مستمری به ایشان بر اساس ۱۳ روز مطابق حداقل حقوق سازمان تامین اجتماعی در زمان بازنشستگی می باشد