در قانون کار و قرارداد کار توسط (100 امتیاز)
با سلام

من در کارگاهی که دارای طبقه بندی مشاغل نیست فعالیت می کنم به مدت پنج سال مبلغی با نام حق جذب به ما پرداخت می شد ولی در قرارداد جدید این آیتم حذف شده و مبلغ کمتری نسبت به مبلغ گذشته با نام فوق العاده تطبیق در قرار داد به ما اراءه شده است.

ضمنا محل کار ثابت بوده و چند سال یه بار پیمانکار مربوطه عوض می شود ولی نیروهای کار ثابت هستند. می خواستم ببینم حذف این آیتم در قرارداد جدید با پیمانکار جدید قانونی بوده یا نه
1 پاسخ
توسط (6,420 امتیاز)
با سلام. خیر قانونی نیست. اگر شرکت دارای طرح طبقه بندی مشاغل باشد، الزامی نیست.