در سایر توسط (100 امتیاز)
با سلام

آیا برای دریافت مرخصی زایمان و کمک هزینه بارداری نیاز هست که با شرکت فعلی قرارداد داشته باشم؟

قرارداد من در حال حاضر سه ماهه هست. یعنی تا خرداد ماه. آیا برای استفاده از مرخصی زایمان و استعلاجی قبل از زایمان باید تا یک سال قراردادم تمدید بشه؟

ممنون
1 پاسخ
توسط (15,200 امتیاز)
با سلام

شرایط لازم برای دریافت کمک هزینه بارداری

 کمک هزینه بارداری در صورتی به بیمه شدگان زن پرداخت می شود که دارای شرایط زیر باشند:

1⃣ ظرف یک سال پیش از زایمان، حق بیمه ۶۰ روز کار را به سازمان تأمین اجتماعی پرداخت کرده باشند.

2⃣ در مدت استراحت مشغول کار نبوده مزد یا حقوق دریافت نکرده باشند.

3⃣ در تاریخ اعلام بیماری ، مشغول به کار بوده و یا در مرخصی استحقاقی باشند.

4⃣ در دوره استرحت مزدی برای وی مطرح باشد.

* مدارک لازم برای‌ دریافت کمک هزینه بارداری وغرامت دستمزد ایام بارداری:

1⃣ دفترچه درمانی
2⃣  گواهی پزشک معالج
3⃣ تائیدیه مراجع پزشکی ذیربط (حسب مورد)