در قانون کار و قرارداد کار توسط (200 امتیاز)

باسلام

فردی قرارداد ۶ ماهه خدمات انتظامات داشته ولی در میانه قرارداد کارفرما شغل او را تنزل داده و چون از کار شیفتی خارج گردیده نوبتکاری و جمعه کاری از حقوق ماهیانه شخص حذف شده است.
آیا این کار قانونی است؟
سوال دوم: آیا در قرارداد جدید که نیمه دوم سال خواهد بود باید خدمات انتظامات دوباره نوشته شود توسط کارفرما یا اینکه شغل تنزل یافته جدید که پایه حقوقی کمتری دارد نوشته خواهد شد؟
1 پاسخ
توسط (38,410 امتیاز)

از لحاظ قانون کار ، تغییر شغل و کاهش حقوق اگر با توافق کارگر باشد منعی ندارد اما در قانون تأمین اجتماعی و لیست های این کار باعث جریمه بیمه ای خواهد شد.