در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
با سلام

هنگام پیاده شدن از موتور تعادلمو از دست دادم و افتادم و موتور برویم سقوط کرد و ساعد دستم شکست و پامم مجروح شد

ایا به من دیه تعلق میگیره؟
در صورتیکه تعلق میگیره من کجا بایستی دنبال کنم؟

ایا باید شکایت تنظیم کنم؟ از کجا باید شکایت کنم؟
بیمه ایران دارم

با تشکر...
1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
درود برشما

ارزوی سلامتی برای شما دارم

درصورتیکه گواهینامه و بیمه نامه دارید با گواهی پزشکی قانونی وکروکی پلیس راهور و گزارش اورژانس و مدارک بیمارستانی و گزارش نیروی انتظامی به بیمه ایران مراجعه نموده و پس ازتشکیل پرونده خسارت ظرف 15 روز از طرف بیمه نواقص پرونده به اطلاع شما میرسه و بعداز تکمیل مدارک ظرف 20روز باید پرداخت خسارت انجام بشه

یادتون باشه ملاک پرداخت خسارت نامه پزشکی قانونیست نه پزشک معتمد بیمه