در دیه و بیمه خودرو توسط
بنده راکب موتور هست که با موتور زمین خوردم بیمه به من تعلق میگیرد
1 پاسخ
توسط (28,870 امتیاز)
با سلام اگر شما پوشش حوادث را داشته باشید بلی و در غیر اینصورت خیر چون بیمه شخص ثالث خسارت وارده به اشخاص ثالث را جبران میکند. در ضمن در صورت مصدومیت و تصادف با کروکی و گزارش مقامات انتظامی و یا گزارش 115 که اگر شما به مرکز درمانی منتقل کردند تمامی هزینه های درمانی به صورت رایگان در بیمارستان انجام می پذیرد.

در خصوص شما اگر تصادفی درکار نباشد و بیمه حوادث نداشته باشید هزینه های شما طبق تعرفه بیمه های پایه ( سازمان بیمه سلامت . تامیین اجتماعی . خدمات درمانی و ... قابل پرداخت است . که اگر بیمه پایه داشته باشید بخشی از هزینه های شما قابل پرداخت است