در دیه و بیمه خودرو توسط
راکب موتور سوار هستم در حال رانندگی با موتور با خودرو پراید برخورد کردم ماشین فرار کرده ولی مقصر هستم چون از راست با ماشین برخورد کردم و مصدومیت شدید گرفتم جمجمه سر شکسته شد با شکستگی گونه .دیه تعلق میگیرد یا نه چطور میتوانم دیه بگیرم با تشکر
1 پاسخ
توسط (36,630 امتیاز)
با درود
براساس ماده 3 قانون جدید بیمه نامه شحص ثالث  اگر بیمه نامه شما بعد از 29 خرداد 95 صادر شده به شما از محل پوشش راننده بیمه نامه موتور سیکلت خود دیه تعلق میگیرد

البته به شرط داشتن گواهینامه و طی کردن مراحل قانونی

با شرکت بیمه خود تماس بگیرید و سریعا اعلام خسارت کنید