در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
در راه برگشت به خانه بودیم که تصادف کردیم با دوستم. دوستم زده به تیر برق، خودش فوت کرده منم کما بودم گواهینامه و بیمه نداره مقصر هم خودش رو نوشتن دیه می تونم بگیرم کامل و چگونه باید اقدام کنم
2 پاسخ
توسط (2,580 امتیاز)
سلام وقت بخیر
بله شما میتونید دیه بگیرید، باتنظیم شکایت از راننده مقصر و گرفتن رای دادگاه ، میتونید از صندوق خسارت های بدنی دیه مطابق نظر پزشکی قانون دریافت کنید.
موفق باشید