در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
با سلام

 آیا خسارت تاخیر تادیه برای تاخیر در پرداخت مطالبات کارگری شامل حقوق و مزایا پرداخت نشده در زمان اشتغال قابل وصول است یا خیر؟

 آیا حق الوکاله وکیل  در دعوایی که با رای هیئت حل اختلاف که منجر به محکومیت کارفرما گردیده است در  شورای حل اختلاف قابل طرح و وصول است یا خیر؟
1 پاسخ
توسط (620 امتیاز)
باسلام

خیر در اداره ی کار به دلیل اینکه از جمله مراجع شبه قضایی و غیردادگستری هست امکان دریافت خشارت تاخیرتادیه و حق الوکاله ی وکیل وجود ندارد

ارادتمند

الهه رامندیان

مشاور حقوقی