در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (160 امتیاز)

کارفرما حقوق، عیدی و سنوات یکسال را پرداخت نکرده و در هیئت حل اختلاف تفاهم شد در دو قسط بصورت حضوری و نقدی در اداره کار به کارگر پرداخت و همانجا صورتجلسه شود ولی کارفرما به این تفاهم عمل نکرد و حاضر نشد. آیا می توان باتوجه به عدم انجام تعهد کارفرما پس از صدور رای هیئت حل اختلاف تقاضای خسارت تاخیر تادیه داشت؟

1 پاسخ
توسط (24,500 امتیاز)
با سلام ،در صورتیکه درمورد مطالبات ابرازی شما حکم سازشی صادر شده وکارفرما از پرداخت ان خودداری می کندمی بایست از طریق واحد اجراییات دادگستری اقدام نماید ضمنا در قانون کار خسارت تاخیر برای  پرداخت مطالبات پیش بینی نشده است .