در پرداخت حق بیمه توسط (100 امتیاز)
با سلام و احترام

احتراما بنده چندین سال است در کارگاه خود به عنوان مدیرعامل بیمه رد میکنم و در مدت مذکور در شرکت های دیگر به عنوان مشاور و کارمند کار کرده و انجا نیز بیمه رد میشود .

ایا ایرادی دارد در کارگاه خود به عنوان مدیرعامل 30 روز بیمه رد میشود و در جایی دیگر نیز 30 روز به عنوان مشاور یا کارمند بیمه رد شود ؟

با سپاس
1 پاسخ
توسط (3,420 امتیاز)
سلام .درصورت شاغل بودن وتایید حضورفیزیکی درهردوکارگاه ودریافت حقوق توسط بارزسی شعبه مربوطه مشکلی پیش نخواهد امدتامیزان حداکثر دستمزد هرسال .