در پرداخت حق بیمه توسط (100 امتیاز)
با سلام

 اگر در جا مشغول به کار باشم و هر دو جا برای من بیمه رد بکنند هر دو کارگاه متوجه میشن که بیمه از جای دیگه ای هم برای من رد شده ؟چجوری متوجه میشن ؟

 اگر مجموع حقوق دربافتی من از هفت برابر حداقل دستمزد بیشتر باشه چه اتفاقی می افته ؟ مشکلی پیش نمیاد ؟
1 پاسخ
توسط (3,420 امتیاز)
سلام بیمه شده باحضور فیزیکی وتایید بازرسان تامین اجتماعی میتونن دردوکارگاه تا سقف دستنمزد برای کارفرمای دوم شاغل باشن .ولی جمع دستمزد تجمیع نخواهد شد هر کارگاه طبق ماده ۳۴ قانون جداگانه محاسبه خواهد شد