در قانون کار و قرارداد کار توسط (100 امتیاز)
سلام

بنده کارشناس رادیولوژی هستم و سه روز در هفته در یک کلینیک و سه روز دیگر در کلینیک دیگری مشغولم و موظفی ماهانه ام را پر میکنم با توجه به اینکه از هر دوجا برای بنده بیمه رد میشود،سنواتم دوبرابر حساب میشود؟

یعنی یک سال کار برابر دوسال است؟و اینکه عیدی و مزایا از دو جا برایم پرداخت میشود؟اگر بخواهم فقط از یک جا برایم بیمه رد شود،یکی از کارفرماها مجاز است حق بیمه را به خودم بپردازد و از لحاظ قانونی این کار مشکلی ندارد؟
1 پاسخ
توسط (24,500 امتیاز)
با سلام

حق سنوات شما باستناد ماده ۳۹ قانون کار به نسبت ساعت کار انجام یافته از هردو محل کاری که اشتغال دارید قابل محاسبه می باشد