در قانون کار و قرارداد کار توسط (100 امتیاز)
سلام

بنده راننده یک خودرو هستم ولی مالک آن نیستم.

مالک خودرو، آنرا به صورت استیجاری در اختیار پیمانکار شرکت قرار داده است و بنده حقوق خودمو از مالک خودرو می گیرم ولی بیمه من رو پیمانکار شرکت پرداخت میکند.

)با این توضیح که میزان حقوقی که در سایت تامین اجتماعی برای من قید شده، حدود پانصد هزار تومن بیشتر از دریافتی بنده هستش! )

سوال من اینه که با این تفاسیر، بنده مشمول قانون اداره کار، سنوات، عیدی و ... هستم یا خیر؟؟

ممنون از پاسخ تون.
1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
با سلام

با توجه به وضعیت اشتغال شما ، مشخصاً رابطه شما کارگری و کارفرمایی است و مشمول قانون کار هستید و کلیه مزایای کارگری منجمله عیدی و پاداش و سنوات و ... به شما تعلق میگیرد.