در قانون کار و قرارداد کار توسط (120 امتیاز)
باسلام
من کارفرمای خدمات مهندسی هستم و در طول دو سال گذشته یک دستگاه خودرو استیجاری با رانندگی مالک خودرو جهت ایاب و ذهاب کارکنان خود با انعقاد قرارداد یی فی مابین با مالک خودرو منعقد نموده ام و ایشان در طول مدت قرارداد از طریق بیمه پردازی مشاغل آزاد خود را بیمه نموده است.
ایشان در حال حاضر اقدام به شکایت جهت دریافت سنوات و عیدی و حق بیمه بر اساس ماده ۱۴۸ کرده است.
حال سئوال این است که آیا روابط با ایشان بر اساس قانون کاراست و ادعای ایشان درست است  و یا اینکه چون ایشان هم مالک و هم راننده بوده است پیمانکار محسوب میشود.
1 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)
با سلام

رابطه با ایشان براساس قانون کار نمی باشد . سنوات و عیدی به ایشان تعلق نمی گیرد .

با تشکر