در قانون کار و قرارداد کار توسط (100 امتیاز)
آیا در اشتغال فردی به عنوان ارایه خدمات مشاور بهداشت با 4 روز کار و حقوق ماهانه و مشخص در ماه مشمول ماده 148 قانون کار میشود و باید برای وی بیمه تامین اجتماعی پرداخت

متشکرم
1 پاسخ
توسط (6,410 امتیاز)

سلام - عناوینی همچون مشاور ، حق العمل کار، مجری و مشابه آن، تاثیری در تغییر ماهیت کار ندارد و بدلیل ایجاد رابطه کاری دوسویه مشمول قانون کار بوده. لذا کارفرما مکلف است ضمن رعایت کلیه قوانین نسبت به بیمه نمودن کارکنان خود براساس ماده 148 قانون کاراقدام نماید.

کارگران ساعتی و یا آندسته ازکارکنان که براساس توافق تنها چندروز درکارگاه اشتغال دارند به میزان وتناسب ایام کارکرد آنان بیمه پرداخت میگردد.