در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
سلام

من دارای خودرو سوزوکی ویتارا و به صورت استیجاری ۲۴ ساعته مشغول به کار در مناطق نفت خیز جنوب میباشم خودروی من دارای دو راننده میباشد و یکی خودم که مالک خودرو هستم و ما با یه پیمانکار با شرکت در ارتباط هستیم

بعد گذشت مدتی از قرداد با پیمانکار ،پیمانکار به من گفت دیگه بیمه برات رد نمیکنم و حقوق هم بت نمیدم برو میخوای هر کاری بکن حتی اگه رهبر بیاد بت نمیدم درضمن برای راننده دومم از همون ابتدای قرداد بیمه رد نمیکرد و به خاطر همین باهاشون بحثم شد

خواستم بدونم راه شکایت از این آقا به چه شکله و من حق دارم که شکایت کنم یا خیر در ضمن ما هیچوت پاداش و سنوات و عیدی دریافت نمیکنم و همیشه از حقوقمون ماموریت کم میشه و ما مرتب در ماموریت سیر میکنیم

ممنون میشم راهنماییم کنید
1 پاسخ
توسط (13,140 امتیاز)
با سلام از کارفرمای خودتان می توانید با ارائه مدارک واریزی و مستندات دیگر در اداره کار محل طرح دعوی نماید