در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (1,310 امتیاز)
سلام به عزیزان

سوال من اینه که آیا یه فرد حقیقی میتونه بچه ای که توی یه مرکز نگهداری بهزیستی هست رو بیمه عمر کنه ؟ شرایطش چه جوریه؟
1 پاسخ
توسط (27,330 امتیاز)

با سلام

بله میشه کار رو انجام داد.  شما به عنوان بیمه گذار خواهید بود و ذی نفع حیات کودک رو خود بچه باید انتخاب کنید. مراکز بهزیستی به عنوان قیم یا قیمین ایشون می بایست طی یک برگه ، تاییدیه رضایت خودشون رو اعلام کنند.

موفق باشید