در سایر توسط
من مددجوی بهزیستی هستم و با معرفی سازمان به تامین اجتماعی تقریبا نصف کل مبلغ رو میپردازم ولی کل حساب میشه،هدفمم گرفتن مستمری بازنشستگیه،ولی اولا شرکتهای دیگه مثل اینکه شرایطشون بهتره ولی منم همین نصف مبلغ توانایی دارم که اگه به شرکتهای دیگه بدم آخر سر مستمری دریافتی کم میشه و‌از طرفی تامین اجتماعی از کار افتادگی و‌فوت رو پوشش میده ولی فک‌کنم با این نصف مبلغ شرکتهای بیمه ای پوشش نمیدن،به نظرتون بیمه مون تغییر بدم‌یا همون تامین اجتماعی بمونه؟؟
2 پاسخ
توسط (31,640 امتیاز)
یکی از بهترین کارهایی که کمیته امداد و بهزیستی انجام دادن ، بیمه نمودن مددجوهاشون بوده

به نظرم حیفه، این موقعیت رو از دست ندین درحالی که اکثر شرکتهای خصوصی بیمه خودشون رو بیمه تامین اجتماعی می کنند

امیدوارم که مطالب مفید واقع بشه