در سازمان تامین اجتماعی توسط (100 امتیاز)
باسلام.
قصد ازدواج با دختری بی سرپرست از سازمان بهزیستی دارم تا بتوانم از وی حمایت کنم.
بندهد۲۱ سال مجرد هستم.

لطفا شرایط و چگونگی اقدام را درصورت اگاهی ب بنده اطلاع دهید.باتشکر وارزوی خوشبختی تمام بانوان بی سرپرست
1 پاسخ
توسط (22,290 امتیاز)

سلام

این بخش از سایت بیدبرگ مختص مشاوره در زمینه بیمه و قانون کار می باشد، سوالات حقوقی و کیفری خود را در سایت بیدبرگ - مشاوره امور حقوقی و کیفری مطرح کنید :
طرح سوال در بخش امور حقوقی و کیفری

همچنین، می توانید با انتخاب بیدبرگ به عنوان مشاور خود از طریق لینک زیر از تیم مشاوران بیدبرگ به تعداد نامحدود مشاوره تلفنی تخصصی دریافت کنید:
انتخاب بیدبرگ به عنوان مشاور>>