در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
سلام من 10 سال پیش جدا شدم بهزیستی پول بیمه منو میداد الان 1ساله ازدواج کردم قبلا هم هدیه ازدواج نگرفتم بهم تعلق میگیره
1 پاسخ
توسط (330,690 امتیاز)

سلام هدیه ازدواج یکی از مشوق های بیمه تامین اجتماعی است که به افراد تحت تکلف این سازمان که دارای شرایط زیر باشند تعلق می گیرد

در ضمن این هدیه فقط به ازدواج اول که دردفترخانه های رسمی ثبت شده باشد تعلق می گیرد

شرایط دریافت کمک هزینه ( هدیه ) ازدواج بیمه تامین اجتماعی

۱. بیمه شده طی ۵ سال قبل از تاریخ ازدواج، حداقل بمدت ۷۲۰ روز سابقه کار داشته و حق بیمه این مدت را پرداخته باشد.
۲. در تاریخ ازدواج رابطه استخدامی بیمه شده با کارفرما قطع نشده باشد.
۳. ازدواج اول باشد.
۴. ازدواج دائم بوده و در دفتر رسمی ثبت شده باشد.