در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
کدام مرکز بیمه برای سرمایه گذاری بیمه عمر مناسب و بهتر است؟
1 پاسخ
توسط (33,930 امتیاز)
با سلام

دوست عزیز تبریک به انتخاب هوشمندانه و آتیه نگری شما

قوانی بیمه ی عمر تقریبا در تمامی شرکت ها یکسان است این قوانین از جانب یمه ی مرکزی وضع شده و شرکت های بیمه موظف هستند این قوانین را اجرا نمایند اما در برخی از آنها بیمه مرکزی اختیاراتی را نیز به خود شرکت ها واگذار کرده که این شامل چند تفاوت کوچک در پوشش های درمانی است.

در امر سرمایه گذاری تمامی شرکت ها موظف هستند سود سالانه ی 18 درصد را به بیمه گذاران خود پرداخت نمایند اما در سود ترکیبی شرکت ها که بر اساس قوانین داخلی خود شرکت هاست این نرخ متفاوت است اما مقدار آن چندان زیاد نیست و در حال حاضر این سود از سالانه 25 درصد تا 28است متفاوت است.

خواهشمندم ابتدا انتظارات خود از پوشش های درمانی و سود سرمایه گذاری را مشخص کرده و سپس با توجه به سطح توانگری خود در پرداخت شرکت بیمه ای خود را انتخاب نمایید.