در بیمه بیکاری توسط (130 امتیاز)
سلام.

من یکماهه که بیکار شدم. در اداره کاریابی تشکیل پرونده دادم و اونجا بهم گفتند که باید منتظر پیامک از تامین اجتماعی باشم.

این پیامک هم برام اومده:

متقاضی محترم
درخواست بیمه بیکاری شما مورد بررسی قرار گرفت و به شعبه تامین اجتماعی مربوطه ارسال گردید، نتیجه نهایی متعاقبا از طریق پیامک اعلام خواهد شد.
آدرس سامانه:
https://prkar.mcls.gov.ir
وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی

در این یکماه که خبری از پیامک نشد.حال من باید برم شعبه تامین اجتماعی؟چون کاریابی گفت رفتن شما فایده ای نداره.
1 پاسخ
توسط (15,880 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
با سلام به شما بیدبرگی عزیز

ابتدا مطمئن شوید کاربرگ شما از سوی کاریابی به شعبه مربوطه تامین اجتماعی ارسال شده باشد و تاریخ آن را بررسی کنید. این پروسه در خود شعبه تأمین اجتماعی حدود دو هفته تا یکماه زمان می برد، پیشنهاد من این است اگر این موعد طولانی تر شد یک پیگیری ابتدائاً تلفنی داشته باشید اگر به نتیجه نرسیدید حضورا پیگیری کنید. البته با رعایت نکات ایمنی و بهداشتی در خصوص بیماری واگیر اخیر