در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)
سلام و عرض ادب

یک گروه مهندسین مشاور هستیم ک شرکت بنا بر دلیل عدم نیاز از ما درخواست کرده که بیمه بیکاری بگیریم و اعلام کرده که با ما در این زمینه همکاری میکند تا کار جدید شروع شود و بتوند دوباره ما را جذب کند اما مشکل اینجاست که هر کدام محل اقامتمان در شهری متفاوتاست: از شیراز گرفته تا اصفهان تا تهران و مشهد و گیلان و غیره است.

اما شعبه 4 اهواز اخرین بیمه این شرکت برای بیمه ما ارسال میشده و کار بصورت 14 روزه نیز در بیابانهای اهواز و هورالعظیم بوده است و 14 روز نیز منزل بودیم و بیمه 30 روزه به اداره بیمه ارسال میشده است اگرچه شرکت دفتر کار هم در اهواز دارد هم تهران.

حال با توجه به محل اقامت زندگیمان ایا در وبسایت بیمه بیکاری باید محل مورد درخواست بیمه بیکاری در اول فرم بخش شهر و استان را محل اقامت فعلی خود بزنیم یا محل ارسال بیمه که همان  اهواز است در فرم ابتدای فرم ثبت نام سایت بیمه بیکاری ثبت کنیم ؟

چون در وضعیت فعلی رفتن از محل اقامت تا اهواز و کلا مسافرت واقعا ترسناک است. پیشاپیش از پاسخ شما بزرگوار متشکرم.
1 پاسخ
توسط (24,500 امتیاز)
با سلام

با توجه شیوع ویروس کرونا در صورتیکه جزو مشاغل ده گانه پرخطر هستید می توانیدبرای سه ماهه اسفند  سال ۱۳۹۸،فروردین واردیبهشت  سالجاری از طریق سایت مربوط از محل سکونت خوددرخواست بیمه بیکاری نماید .