در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)
با سلام

من ۶ ماه در شرکت مشغول به کار بوده ام تا اخر اسفند ولی به خاطر شرایط کرونا فروردین و اردیبهشت شرکت تعطیل شده ایا من  میتوانم از بیمه بیکاری استفاده کنم؟

در سایت اینترنتی که  ثبت نام میکنم پیغام شما مشمول این طرح نمیشوید میاید

در ضمن شرکت هنوز بیمه دی و اسفند را رد نکرده است و درسایت بیمه مشاهده نمیشود ایا دلیل این پیغام این موضوع می تواند باشد؟ و اگر هست باید چه کار کنم؟
1 پاسخ
توسط (24,500 امتیاز)
سلام

بله هم به بستگی ارسال لیست بیمه ماههای دب واسفند می باشد وهم ممکن است دلیل نوع فعالیت کارگاه شما با توجه دستورالعمل اجرایی کارگاههای مشمول این طرح باشد که کارگاه شما از اولویت لازم تعیین شده برخوردا نبوده است .