در بیمه بیکاری توسط (180 امتیاز)
در قوانین بیمه بیکاری فقط گفته شده حداقل 6 ماه سابقه بیمه برای بیمه بیکاری نیاز است
آیا این 6 ماه باید حتما پشت سرهم باشد و در آخرین کارگاه  ،؟؟؟
چون در قانون صراحتا به پشت سرهم بودن و آخرین کارگاه اشاره ای نشده
1 پاسخ
توسط (24,500 امتیاز)
سلام

بیمه شده بیکار قبل از وقوع بیکاری حداقل باید شش ماه سابقه پرداخت حق بیمه را داشته باشد واز تاریخ وقوع بیکاری ظرف ۳۰ روز بدون عذر موجه امادگی خود را برای اشتغال در کار تخصصی ومشابه به واحد بیمه بیکاری اداره تعاون کار ورفاه اجتماعی محل کتبا اعلام نماید ودر صورت داشتن عذر موجه تا سه ماه از تاریخ وقوع بیکاری با تشخیص هیات محترم حل اختلاف امکان استفاده از مقرری بیمه بیکاری را دارا می باشد