در بیمه بیکاری توسط (180 امتیاز)
سلام.
من سال 94 جمعا 25 روز سابقه بیمه دارم.سال 96 جمعا 5 ماهو 10 روز....و سال 98 در یک شرکت اپلیکیشن بودم که بعداز پرداخت 2 ماه بیمه منو اخراج کرد.اداره کار حکم اخراجی و بی میل و اراده بودن بیکاری من را تایید کرد.
حالا با توجه به آیین نامه های اجرایی و قوانین بیکاری که میگه قبل از تاریخ وقوع بیکاری باید جمعا 6 ماه سابقه داشته باشی تا بتونی با حکم اخراجی اداره کار   بیمه بیکاری بگیری ، آیا بمن بیمه بیکاری تعلق میگیره؟
متاهل هستم و همین الان حکم اداره کار هم که اخراجمو تایید کرده تو دستمه... در ضمن در حال حاضر مجموع سوابق بیمه ای من که پشت سره هم هم نیستن تا قبل از تاریخ وقوع بیکاری حدودا 9 ماه است
1 پاسخ
توسط (15,880 امتیاز)
با سلام

دوست گرامی

مطابق قواعد بیمه بیکاری دستکم در اخرین کارگاه باید شش ماه سابقه کار متوالی داشته باشید تا با رای اداره کار بتوانید حقوق بیمه بکاری دریافت نمایید.