در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)
با عرض سلام و ادب

بنده مجرد هستم ۱۰سال و ۴ماه سابقه بیمه دارم و در سال ۹۴ به مدت یکسال بیمه بیکاری گرفته ام

ایا شرایط دریافت مجدد بیمه بیکاری به مدت ۶ماه را دارم؟

ضمن اینکه ۱سال بیمه ای که در زمان بیمه بیکاری رد شده جز سوابق من محسوب میشه که بتونم بیمه بیکاری برای بار دوم بگیرم؟
1 پاسخ
توسط (38,010 امتیاز)
در صورتی که بیشتر از 121 ماه سابقه بیمه داشته باشید می توانید با داشتن سایر شرایط ، 6 ماه دیگر از بیمه بیکاری استفاده کنید.

ضمنا ایام استفاده از بیمه بیکاری جزو سوابق برای بیمه بیکاری محسوب نمی شود.