در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)
سلام اینجانب ۱۸ ماه از بیمه بیکاری استفاده کرده ام وبعد از گذشته ۱۸ ماه کارکردن دوباره بیکارشدم آیا دوباره میتوانم ازبیمه بیکاری استفاده کنم من متاهل هستم ممنون میشم توضیح کامل بدید با تشکر
1 پاسخ
توسط (4,980 امتیاز)
با سلام

در بیان سوال وضعیت تاهل خود و مدت سابقه را باید ذکر کنید اما احتمال میدهم شما متاهل باشید،متاهیلن در صورتی که سابقه بیمه انها (غیر از سربازی،بیمه بیکاری،مشاغل ازاد و...) از 121 ماه عبور کند 26 ماه به انها تعلق میگیرد،شما نیز در صورتی که سابقتون بیش از 121 ماه باشد 8 ماه دیگه میتوانید استفاده نمایید.