در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)
من ۴۹۹۵ روز سابقه پرداخت بیمه دارم در این مدت یکسال بیمه بیکاری دریافت کردم متاسفانه مجدد بیکار شدم آیا مجددا امکان استفاده وجود داره؟
1 پاسخ
توسط (30,860 امتیاز)
با سلام

مدت زمان دریافت مقرری بیکاری با افزایش سابقه و مجرد یا متاهل بودن تغییر می کند حداقل ۶ ماه و حداکثر ۵۰ ماه میباشد ولی از سابقه خود باید ایام سربازی ، بیکاری قبلی و استراحت پزشکی را کم کنید اگر بیش از ۱۰ سال  شود یعنی بیشتر از ۱۲۰ ماه در صورت تاهل ۲۶ ماه به شما تعلق می گیرد که ۱۲ ماه کم شده و ۱۴ ماه تعلق می گیرد مشروط باینکه در آخرین کارگاه حداقل یکسال سابقه داشته باشید.