در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)
سلام،وقت بخیر

من یکبار از بیمه بیکاری استفاده کردم،بعد از سابقه 5سال و 4ماه ، دوازده ماه بیمه بیکاری به من تعلق گرفت که 8ماه آن رو استفاده کردم والان مجدد یکسال و ده ماه هست که مشغول به کار هستم، ولی شرکتی که در آن کار میکنم ده ماه از سابقه بیمه من را (یک خرداد 95 تا یک فروردین 96) دریکی از شرکت هایش و یکسال آخر( یک فروردین 96 تا یک فروردین 97) دیگر آن را درشرکت دیگری که تاسیس کرده برای من رد کرده است،الاندو سوال دارم :

1. با توجه به کل سابقه 7سال و 2ماهه و استفاده 8ماه از 12 ماه قبلی ، در کل به من چقدر بیمه بیکاری تعلق می گیرد؟

2. با توجه به یکبار استفاده قبلی از بیمه بیکاری الان بعد از چه مدت دوباره می توانم از آن استفاده کنم؟

3.با توجه به تغییر شرکت ها (مدیر عامل شرکت قبلی همان مدیر عامل شرکت فعلی است ) سابقه یکسال و ده ماه باهم برای من محاسبه میشود یا جداگانه؟

ممنونم بابت پاسخگویی
1 پاسخ
توسط (77,700 امتیاز)
با سلام اگر متاهل باشید دو سال کلا تعلق میگیرد که ۸ماه استفاده کردید ۱۶ماه به شما تعلق میگیرد چونکه در شرکت جدید یکسال کار کردید میتوانید استفاده نمایید