در بیمه بیکاری توسط (330 امتیاز)
سلام بنده حدود 4 سال بیمه دارم ولی متناوب هستش یعنی یکسال با یک پیمانکار یکسال با یه شرکت حال سوال بنده اینه که من سال 94 و 95با یه شرکت کار کردم  و اگه بخوام با توجه به سابقم بیمه بیکاری بگیرم میشه چون بیمه سالهای قبلم پشت سر هم نبوده ممنون اگه جواب بدید
2 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز)

سلام در صورتی که شرایط دریافت بیمه بیکاری را داشته باشید متناوب بودن سابقه اهمیتی ندارد ولی حتما باید در آخرین کارگاه 6 ماه سابقه متوالی داشته باشید

اطلاعات تکیملی در:

شرایط بیمه بیکاری

آیا افرادی که قرارداد کار معین دارند می تونن از بیمه بیکاری استفاده کنن ؟