در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (570 امتیاز)
سلام

همسرم من و بچه ها را (حدوداً ۵سال است)بیمه عمر و آتیه پاسارگاد کرده و حالا میخواهم طلاق بگیرم و نمیخواهم بیمه شده باشم و همسرم بیمه گذار تکلیف بیمه چه میشود

چگونه تغییر بده که خودم بیمه گذار باشم اگر امکانپذیر نیست پس چگونه باطل یا فسخ کنم؟؟؟؟؟از چندجا نمایندگی پرسیدم جواب شفافی نتوونستن بدن
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
همراه گرامی بیدبرگ سلام،وقت بخیر

در پاسخ باید خدمت تون عرض کنم که شما اگه بخوای هر اتفاقی در بیمه نامه بیفته میبایست با درخواست کتبی بیمه گذار(همسر شما) انجام بشه.

بدین معنی که شما باید با ایشان توافق کنی که خودش رو از جایگاه بیمه گذار تغییر بده و درخواست بده که شما بیمه گذار بیمه نامه خودت یا فرزندت بشی(البته برای بیمه گذار شدن فرزندتون،فرم رضایت نامه ای هست که باید پدر اون رو تکمیل و رضایت به بیمه گذار شدن شما بدهد).

در هر صورت بدون رضایت همسرتون که بیمه گذار بیبمه نامه ها هست،شما هیچ گونه امکانی برای هیچ کاری در بیمه نامه نخواهی داشت و البته بعد از واقع شدن طلاق و داشتن طلاق نامه،شرکت بیمه هم هیچگونه خسارت یا غرامتی رو از بایت بیمه نامه شما به همسرتون پرداخت نخواهد کرد.

به نظر بنده با همسرتون توافق کنین تا بیمه نامه هاتون رو به شما انتقال بده و این به نفع تون خواهد بود.

بیمه نامه خود را از نمایندگان حرفه ای،مطلع و آگاه خریداری نمایید.

با تجدید احترام