در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (100 امتیاز)
باسلام من ۴سال است که بیمه عمرپاسارگادهستم با۵۰هزارتومن و۱۰درصدسالانه شروع کردم والان ۳میلیون سرمایه میباشدمگرنه اینکه میزان سرمایه به۲میلیون برسد بیمه تکمیلی یاهمان اس او اس تعلق میگیرد؟

ولی درسایت سوابق برای من با۳میلیون سرمایه نوشته بیمه تکمیلی به شماتعلق نمیگیرد لطفاباکارگذارخودتماس بگیریدتماس هم گرفتم گفتندبه من تعلق نمیگیرد.ممنون از پاسخ شما..
2 پاسخ
توسط (1,500 امتیاز)
سلام خدمت شما
با توجه به مبلغ بازخریدی که از دو میلیون تومان بگذرد  بیمه تکمیلی SOS فعال میشود . با توجه به مبلغ پرداختی جنابعالی با توجه به جدولی که به شما ارائه شده از سال پنجم بعد از گذشت ۶ماه زمان انتظار بیمه SOS  شما فعال میشود .