در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (590 امتیاز)
آیا بیمه عمر سامان ب مانند بیمه پاسارگاد خدمات درمانی هم دارد

در سایت بیمه سامان یک بیمه تکمیلی درمان وجود دارد اما شرایطش را فقط مختص کارفرماهایی زده ک 50 درصد کارکنانشان رابیمه کنند پس افراد چی ؟
2 پاسخ
توسط (33,930 امتیاز)

با سلام و درود

دوست عزیز موردی که شما مشاهده کردید بیمه تکمیل درمان گروهی هست اما شرکت بیمه سامان یک بیمه تکمیل درمان انفرادی با شرایط فوق العاده هم برای تمام افراد هم ارائه داده است که می توانید از تمامی نمایندگی های بیمه سامان تهیه نمایید.