در بیمه درمان تکمیلی توسط (590 امتیاز)
با سلام و احترام

دوره انتظار در بیمه سامان برای امراض خاص 6 ماه و برای از کار افتادگی سه ماه است

این یعنی چی  یعنی وقتی من بیمه رو خریدم اگر قبل از شش ماه دچار امراض بشم یا قبل از سه ماه دچار از کار افتادگی بشم بیمه خسارتی نمیده لطفا توضیح دهید باتشکر
4 پاسخ
توسط (6,420 امتیاز)
با سلام دوره انتظار دقیقا پاسخ بله به سوال شما است . علت درج دوره انتظار در بیمه های موصوف رویارویی بیمه گر در مواجهه با اقدامات متقلبانه و دارای سوی نیت برخی بیمه شدگان است . به دلیل عدم امکان شناسایی این انگیزه ها در افراد خاص ، در خصوص عموم بیمه شده ها اجرا میگردد.