در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (140 امتیاز)
منظور از غیره قابل مصادره بودن بیمه های عمر چیست شرایط خاص داره یانه
2 پاسخ
توسط (56,040 امتیاز)

با سلام ،

بستگی به شرایط بیمه نامه دارد ، درصورتی که ذینفع بیمه گذار باشد و وی در زمان حیات ذینفع بیمه نامه باشند با حکم دادگاه می توان آن را مصادره نمود و ماده 24 قانون بیمه درباره فوت و شرایط تعلق فوت می باشد نه این مورد خاص

فقط در زمان فوت بیمه گذار برای مثال پدر باشد و بیمه شده فرزند و بیمه گذار فوت نماید و در بیمه نامه ذینفع زمان حیات بیمه شده پدر باشد ، در صورتی همسر یا قیم قانونی بخواهد می تواند بیمه گذار را تغییر داده و شخص جدید جایگزین شده و بیمه نامه به قوت خود باقی باشد یا ذخیره ریاضی بین ورثه تقسیم خواهد شد.