در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
منظور از تعیین ذی نفع در بیمه عمر یعنی چه ؟
4 پاسخ
توسط (21,780 امتیاز)
  • در صورت تعیین ذینفعان بیمه نامه و تعیین سهم هریک از آنان در قرارداد بیمه عمر، سرمایه بیمه نامه به نحو تعیین شده بین ذینفعان تقسیم می گردد.
  •  در صورت تعیین ذینفعان بدون ذکر سهم هریک از آنان، سرمایه بیمه نامه به استناد اصل تقسیم به تساوی، به صورت مساوی بین آنان تقسیم می شود.
  • در صورت عدم تعیین ذینفعان ، به استناد ماده 24 قانون بیمه، سرمایه بیمه عمر بر اساس قانون ارث بین وراث قانونی تقسیم خواهد شد.