در قانون کار و قرارداد کار توسط (160 امتیاز)
درحق السعی ایام بلاتکلیفی کارگرکه هیات تشخیص وهیات حل اختلاف اداره کار اخراج غیرموجه وحکم بازگشت به کارصادرمیکنند

ودرمحاسبه ایام بلاتکلیفی حقوق وبیمه وحق مسکن وبن کارگری وعیدی وسنوات وحق مسولیت وحق اولادوحق عائله مندی ومزایای غیرنقدی وپاداش افزایش تولیدوسودسالانه وایاب وذهاب به این مواردختم میشودیاخیرموارددیگری هم هست؟
1 پاسخ
توسط (24,530 امتیاز)
با سلام

 در صورتیکه بنا به تشخیص هیات حل اختلاف کارفرما موجب تعلیق قرارداد از ناحیه کارگر شناخته شود کارگر استحقاق دریافت خسارت ناشی از تعلیق را خواهد داشت وکارفرما مکلف است کارگر تعلیق از کار را به کار سابق وی باز گرداند.