در بیمه اجباری پرسنل و کارکنان توسط (160 امتیاز)
سلام.
قراردادم درتاریخ31تیرماه99به اتمام میرسد.اگر هیئت حل اختلاف حق السعی ایام بلاتکلیفی من رو از فروردین ۹۹ تا ۳۱ تیر ماه ۹۹ در دادنامه حقوق بلاتکلیفی و بیمه بلاتکلیفی برایم لحاظ کند .

با توجه به اینکه حقوق قانونکار سال۹۹ به ازای ۳۱ روز ۱۸۹۶۰۰۰ تومان میباشد ایا هیئت حل اختلاف بابت حق بیمه اجباری ان ایام که ۷ درصد ان برعهده کارگر است از حقوق قانون کار کارگر در دادنامه کسر و اعمال میکند یا خیر؟
1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
با سلام

هیأتهای اداره کار در خصوص میزان درصد حق بیمه سهم کارگر و کارفرما ورورد پیدا نمیکنند. کارفرمای شما میتنواند از بابت دادنامه مذکور سهم 7 درصد بیمه شما را کسر نماید.