در قانون کار و قرارداد کار توسط (160 امتیاز)
اگر کارگری در هیات تشخیص اداره کار حقوق معوقه و بیمه و پایان کار و حق مسکن و عیدانه و....رو درخواست بده اما بازگشت به کار رو درخواست نده رای هیات تشخیص صادر خواهد شد.

اگر کارگر به رای هیات تشخیص اعتراض کنه ودربرگه اعتراض بازگشت به کاررودرخواست بده ونیزمطابق با ان در هیات حل اختلاف بازگشت به کار رو درخواست بده انوقت هیات حل اختلاف اداره کار قبول میکنه یا خیر؟
1 پاسخ
توسط (24,530 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
سلام

 کارگر طبق مفاد ایین دادرسی کار فقط در جلسه اول هیات تشخیص می تواند خواسته خود را افزایش بدهد ودر جلسات بعدی امکان افزایش خواسته ممکن نیست ؟