در قانون کار و قرارداد کار توسط (160 امتیاز)
سلام.

متاسفانه بعضی ازکارشناسان سایت بیدبرگ اطلاعات غلط واشتباهی روبه کارمندان وکارگران میدن.درسوالی که قبلاپرسیده بودم ایاکارگربعدازصدوررای هیات تشخیص بایستی به شرکت مراجعه کندیاباقطعی شدن رای هیات تشخیص؟

متاسفانه درپاسخ این سوال کارشناس گفته بودبایستی بعدازصدوررای مراجعه کند.درحالی که تمامی وکلای حقوقی وکارمیگویندبعدازقطعی شدن حکم هیات تشخیص کارگربایستی به شرکت مراجعه کند نه بعدازصدوررای چون رای فعلا قطعی نشده است وهیچ اجباری برای کارگروجوندارد.
1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ

با سلام

کارشناسان سایت بیدبرگ از با تجربه ترین مشاورین حوزه روابط کار هستند.

مجدد تاکید میگردد کارگر بعد از دریافت رای هیات تشخیص باید به شرکت مراجعه کند ولو اینکه رأی هیات تشخیص قطعی نشده باشد. ( و با تکمیل فرم بازگشت یا عدم امتناع از بازگشت به محل کار خود ، اداره کار را در جریان بگذارد.)

در صورت عدم مراجعه بعد از رأی هیات تشخیص قطعا در مراحل بعدی شبهاتی برای هیات حل اختلاف ایجاد خواهد شد.

نکته : بعد از قطعیت رای هیأت تشخیص ، کارگر با دریافت اجراییه و از طریق اجرای احکام دادگستری ، جهت اجرای حکم میبایست اقدام نماید.