در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (130 امتیاز)
سلام وقت بخیر
ببخشید شخصی که چند سال سابقه کار در کارگاهی دارد اگر ترک کار بخورد و بعد از یک مدت مثلا یک ماه مجدد در همان کارگاه مشغول به کارشود .

آیا حقوق پایه سال جاری طبق بخشنامه 505627 ریال برای این شخص در نظر گرفته میشود

 یا حقوق پایه با  توجه به سابقه وایا پایه سنوات میگیرد یا  مانند شخص جدید در این کارگاه در نظر گرفته میشود؟
1 پاسخ
توسط (24,500 امتیاز)
سلام

بله به کارگرانی که از تاریخ اول سال ۱۳۹۱ سابقه کار درهمان کارگاهی که مجددا استخدام شده اند مزدسنوات به نسبت سنوات کارکرد وبرمبنای مصوبات شورای عالی کار تعلق می گیرد که می بایست به حقوق ثابت اضافه گردد