در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (100 امتیاز)

سلام. من در کارگاهی کار میکنم که دارای طبقه بندی مشاغل میباشد و همچنین پیمانکار حقوق و مزایای ما را پرداخت میکند .

اما امسال پیمانکار حقوق ما را با فرمول اخرین حقوق روزانه در سال 95 ضربدر 1/12 بعلاوه 676 محاسبه کرده است و پایه سنواتی من را که در جدول گروه هشت میباشم و مبلغ ان 1820 تومان است را با ان جمع نکرده است

 خواستم ببینم اینکار قانونی است یا خیر .

متشکرم

1 پاسخ
توسط (38,810 امتیاز)
اگه سابقه کار شما در شرکت در ابتدای سال 96 به یک سال رسیده باشه بایستی پایه سنواتی متناسب با گروه شغلی شما هم به مزد سنوات اضافه بشه. در غیر اینصورت میتونید پیگیری کتید.