در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (100 امتیاز)
سلام.

من یه وامی چند سال قبل از اندوخته بیمه عمرم گرفتم.

قسط ها رو یه کم دیر دادم زنگ زدم و درمورد جریمه تاخیر در پرداخت پرسیدم و گفتن حدود ۱۰۰ هزار تومان هست و سی سال دیگه هم همین صد تومن زمان بازخرید کسر میشه.

از جای دیگه پرسیدم گفت نه این صد تومن ارزش بازخریدت رو آورده پایین و به نرخ امروز کسر شده یعنی این صد تومن سی سال دیگه مثلا ده میلیون از بازخریدت کسر میکنه و راه حلش اینه اندوخته ثابت بزاری تا این کسری رو جبران کنه. کدوم درست میگن و راه حل چیه ؟
سپاس
2 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
همراه گرامی بیدبرگ سلام،وقت بخیر.

در پاسخ به سوال تون باید خدمت تون عرض کنم که برنامه های نرم افزاری محاسبات جرایم تاخیر واریز اقساط بیمه های عمر یا اقساط وام هر شرکت با شرکتهای دیگر متفاوت می باشد،زیرا که هر شرکتی پوششهای متفاوتی دارد،سودهای متفاوتی میدهند(منظور بنده سودهای مشارکت در منافع هست) که باعث تغییر در میزان اندوخته و در نهایت کسر جرایم تاخیر از اندوخته بیمه شدگان میباشد.

لذا برای اطلاع یافتن از میزان این جرایم و نحوه کسر آن از اندوخته،شما میبایست به یکی از شعب همان شرکت بیمه ای که بیمه نامه خود را از آن خریداری فرمودین مراجعه و اطلاعات دقیق را از شخص مربوطه دریافت نمایید.

و لطفا" به هیچ نمایندگی ای مراجعه نفرمایید،زیرا که اطلاعات اکثر آنان از جزییات فوق اندک می باشد.

بیمه نامه خود را از نمایندگان آگاه،مطلع و حرفه ای خریداری نمایید.

با تجدید احترام