در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
با سلام

 میخواستم بدونم نحوه محاسبه سود مشارکت در ارزش بازخریدی بیمه عمر چجوریه ؟ مثلا وقتی میگیم 21 درصد سود مشارکت این میزان سود رو چی تاثیر داره؟ اگه امکانش هست با یه مثال عددی روشن کنید این قضیه رو
4 پاسخ
توسط (11,880 امتیاز)
درود
در بیمه های عمر دو سود وجود داره،سود تضمین که بیمه مرکزی پرداخت میکنه و اعتبار بیمه عمر هست
و سود مشارکت که شما میفرمایید در فعالیت های اقتصادی که شرکت بیمه انجام میدهد به سود تضمین اضافه میشود.این سود هر سال در مجمع بیمه تیر ماه اعلام میشود و هر سال متغیر میباشد.
بازخرید در بیمه نامه برای زمانی است که شما زودتر از تاریخ سر رسید در خواست بستن قرارداد را داشته باشید.هر سود که در بیمه نامه وجود دارد بر اندوخته تاثیر دارد.برای افراد  مختلف بسته به سن،سلامت،شغل و.. متفاوت هست.