دریافت مشاوره تلفنی از متخصص
مشاوره بیمه یا اداره کار
در دیه و بیمه خودرو توسط (260 امتیاز)
سلام
آیا تعداد عمل هایی که روی رانی که استخوانش خرد شده در میزان دیه تاثیری داره؟
تا الان 5 با عمل کردم و الان هم باید الیزاروف تا یک سال روی پام باشه  بزارم
ممنون میشم جواب بدین
1 پاسخ
توسط (9,140 امتیاز)
با سلام، تعداد دفعات عمل صورت پذیرفته روی میزان دیه تاثیری ندارد و مدت تعیین شده برای طی دوره درمان شما میباشد تا وضعیت نهایی پس از پایان طول درمان مشخص شود و در صورتی که نوع اعمال جراحی برای جراحت خرد شدگی استخوان شما باشد معمولا در بیشتر موارد پزشکی قانونی برای هر عمل جراحی دو درصد ارش در نظر خواهند گرفت .