در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)

با سلام

 در گزارش پزشکی قانونی موارد زیر ذکر شده، میخواستم بدونم دیه بنده با توجه به این ک در ماه ذی القعده تصادف کردم، چقدر محاسبه میشه؟ و این ک میشه هم از بیمه شخص ثالث و هم از بیمه نیروهای مسلح دیه گرفت؟

با سپاس فراوان.

  1. خردشدگی استخوان ران راست ک با وسایل ارتوپدی داخلی تثبیت شده.
  2. خرد شدگی استخوان نازک نی ساق راست.
  3. شکستگی استخوان درشت نی ساق راست ک با وسایل ارتوپدی داخلی تثبیت شده.
  4. تجمع خون (همارتروز)در فضای مفصلی زانوی راست.
  5. منطقه جرح دامیه در حال بهبودی در بالای ابروی راست.
  6. منطقه جرح حارصه در حال بهبود زیر چشم راست.
  7. منطقه جرح حارصه در حال بهبود ساعد راست.
  8. منطقه جرح حارصه در حال بهبود خلف مچ دست راست.
  9. منطقه جرح حارصه مچ دست چپ.
  10. منطقه جرح حارصه در حال بهبود انگشت چهارم دست چپ.
  11. منطقه جرح حارصه در حال بهبود انگشت پنجم دست چپ.
  12. منطقه جرح حارصه در حال بهبود خلف ارنج چپ.
  13. منطقه جرح حارصه در حال بهبود زانوی راست.
  14. منطقه جرح حارصه در حال بهبود داخلی ساق راست.
  15. منطقه جرح حارصه در حال بهبود خارجی ساق راست.

جهت ارزیابی مجدد صدمات شش ماه دیگر معرفی گردد.

1 پاسخ
توسط (9,140 امتیاز)
با سلام و با ارزوی بهبودی هرچه بهتر برای شما، طبق وارد مندرج در سوال حضرتعالی و در صورت التیام تمامی مواردبدون عیب جمع دیه شما 54.55 درصد از دیه کامله خواهد و مبلغ ریالی آن طبغ دیه سال 1397 مبلغ 1.260.105.000 ریال خواهد بود و درصورت تمایل به راهنمایی بیشتر می توانید درخواست مشاوره تلفنی یا حضور فرمائید.