در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)

با سلام.

من دو سال پیش تصادف کردم.و حالا استراحت پزشکی من تموم شده.دکتر نامه زده ک

  1. خورد شدگی ثلث میانی استخوان درشت نی ساق پای راست ک توسط میله پلاتین تثبیت شده و در وضعیت مطلوب التیام یافته است.
  2. ارش آسیب نسوخ نرم ناشی از اقدام جراحی در ساق راست به میزان دو درصد دیه کامل میباشد.

خواستم بدونم مگه دیه نمیشه ۱۳.۳۳.؟ پس چرا زده دو درصد؟

1 پاسخ
توسط (29,220 امتیاز)
با سلام .... بند اول شامل دیه مقدر است : یعنی دیه خرد شدگی استخوان درشت نی ساق که بصورت مطلوب التیام یافته به میزان  13/33 درصد دیه کامل ثابت است و به نرخ دیه سال 97 معادل مبلغ 308/000/000 ریال میباشد.
بند دوم مشمول 2 درصد ارش میشود که به نرخ سال 97 مبلغ 46/200/000 ریال  است.
لذا در مجموع شامل 15/33 درصد دیه کامل خواهد شد.
نظر یه صحیح است.