در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)

لطفا میزان آرش و دیه رو مشخص کنید پزشک قانونی موارد زیر را نوشته البته گفته سه ماه دیگه بیا واسه معاینه مجدد

  1. تورم مچ پای چپ
  2. شکستگی در انتهای استخوان  درشت نی ساق پای چپ
  3. شکستگی استخوان  تالوس مچ پای چپ اثر اصابت جسم سخت بستری و تحت عمل جراحی و تعبیه ابزار ارتوپدی  در نواحی مذکور
1 پاسخ
توسط (9,140 امتیاز)
با سلام ، جمع دیه جراحات وارده در صورت اتمام طول درمان و التیام بدون عیب جراحات ۱۴.۵ درصد و مبلغ ریالی ان طبق نرخ دیه در سال ۹۷ مبلغ ۳۳۴.۹۵۰.۰۰۰ ریال می باشد.